De schaamte voorbij

De schaamte voorbij

Wat maakt toch dat men zich vaak nog zo schaamt voor kwetsbaarheid, anders zijn en moeite heeft met mee kunnen komen in andermans verwachtingen? Hoe komt het dat men het vaak  zo moeilijk vindt om hulp te vragen of toe te geven dat men het soms best wel moeilijk heeft? Als het goed gaat en de zon schijnt in ons leven, gaan we naar buiten, komen we onder de mensen en laten we zien hoe krachtig we zijn. Maar veel, te veel mensen verstoppen zich, maken zich geheel onzichtbaar op momenten dat het leven tegen zit, de kracht ontbreekt en men zich niet productief of waardevol vindt.

Lees verder op:

https://ervaringswerkercom.blog/de-schaamte-voorbij/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s